top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPuijvelde Fotografie

Hiep hiep hoera! Er is er bijna 1 jarig

Natuurlijk vier ik dit samen met jullie! Op 28 oktober is het mijn verjaardag, en er is niets leukers dan dit te vieren. Meestal ben ik niet zo'n feestvierder, maar ik heb mezelf beloofd dat wanneer ik 40 word, er absoluut een groot feest zal zijn. Op 28 oktober word ik 38 jaar, en dat lijkt me een prachtige gelegenheid om een speciale actiedag te organiseren.


Op deze feestelijke dag ben ik van plan iets bijzonders te doen. Ik ga een exclusieve korting aanbieden op alle fotoshoots, die slechts eenmalig geldig zal zijn. Dit is echt een kans die je niet wilt missen, want deze actie keert nooit meer terug. Alleen op deze dag kun je jouw fotoshoot boeken met een aanzienlijke korting. Het beste is dat je vooruit kunt plannen: boek nu je fotoshoot met deze unieke korting en plan de daadwerkelijke sessie voor een later moment in. Dat is echt ideaal!


Durf vooruit te denken. Ben je zwanger en overweeg je een zwangerschapsshoot of newbornshoot te regelen? Dan is dit het perfecte moment om te profiteren. Of viert er binnenkort iemand in jouw gezin zijn of haar eerste verjaardag, en wil je een fantastische cake smash fotoshoot bij Puijvelde Fotografie plannen? Ook voor jou is dit hét moment om toe te slaan. Grijp deze unieke gelegenheid aan!
📸 Mis het niet: Unieke 24-uurs Kortingsbonanza op 28 oktober!
Nieuwsgierig naar de kortingen die we in petto hebben?


👶 Baby Jaarplan Pakket - Van €999 voor slechts €849

🤰 Zwangerschapsshoot - Van €175 voor maar €125

👶 Newbornshoot - Van €249 voor slechts €199

👦 Sittershoot - Van €175 voor slechts €125

🎂 Cake Smash Shoot - Van €225 voor maar €175


Zelfs onze mini portretshoot, die al ongelooflijk betaalbaar is, krijgt een exclusieve korting! Op 28 oktober betaal je slechts €50 in plaats van €75.


Mark je agenda en stel je wekker in, want deze unieke kans duurt maar één dag. Op 28 oktober is het jouw moment om jouw favoriete fotoshoot te boeken met ongekende kortingen.


Mis het niet! 📢💥📷
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page