top of page

Mini portret fotoshoot

_jpeg_md_5.jpg

Let's go mini!

Komt het bij jullie gezin ook vaak voor dat er altijd iemand ontbreekt op de foto's? Dan wordt het hoog tijd om geweldige portretfoto's te laten maken. Deze fantastische minishoot is voor iedereen toegankelijk. Wil je alleen een mooie nieuwe foto voor aan de muur van je kinderen? Perfect dan is deze fotoshoot echt wat voor jou

6.jpg
5 (1).jpg

Portret minishoot 

 

Ontdek de vreugde van de portret mini shoot in mijn fotostudio!

Bij deze leuke portret mini shoot staan jullie in de spotlights. In slechts een korte sessie van 30 minuten in onze professionele fotostudio leg ik de mooiste herinneringen vast.  Met aandacht voor detail en een ontspannen sfeer zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

Kort en krachtig, geen hele uitgebreide shoot maar toch een mooi gevulde galerij met verschillende foto's. 

Is het tijd voor nieuwe foto's aan de muur van jullie kinderen? Dan is deze minishoot echt wat voor jou!

Boek vandaag nog jouw portret mini shoot en laat jouw unieke persoonlijkheid schitteren in de fotostudio

Mini portret shoot

Welkom bij de Mini Portretshoot in mijn studio in Beek! Deze korte, maar krachtige fotosessie levert maximaal resultaat op. Ideaal voor wie geen uitgebreide shoot wil boeken, maar toch prachtige nieuwe foto's van de kinderen wil hebben. De fotoshoot duurt slechts 30 minuten, maar laat een blijvende indruk achter.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die kwaliteit biedt en toch een compacte sessie aanbiedt, ben je hier aan het juiste adres. Samen creëren we iets moois, zodat je altijd een kostbare herinnering in handen hebt.

Boek nu jouw Mini Portretshoot en laat de magie van de studio vastleggen.

Wat kun je verwachten

  • Een korte en krachtige shoot van 30 min

  • De shoot vind plaats in mijn studio in Neerbeek

  • We gebruiken verschillende achtergronden waaronder sowieso wit en donker

  • Je mag ook samen als gezin op de foto

  • Je ontvangt een informatie mail bij boeken

  • Maximaal 5 personen 

  • Keuze galerij van 15-20 foto's

  • Persoonlijke bestelsessie om jouw mooiste foto's te kiezen.

  • Meer foto's bijbestellen is mogelijk  

  • Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van jouw unieke foto's en wand product.

7.jpg
Portretshoot Limburg, portretfoto maken fotograaf Limburg

Prijs

99,-

-Fotoshoot van gemiddeld 30 min
-Een uitgebreide informatie mail met tips voor de shoot.
-Incl 3 digitale bestanden beperkte resolutie. (afdrukbaar t/m 20x30cm)
-persoonlijke bestelsessie binnen 2 weken
-Bijbestellen van extra foto's mogelijk

- Ik heb ook een uitgebreide selectie van wanddecoratie, albums en fotoproducten beschikbaar. 

Om je mini portretshoot te boeken, betaal je meteen met ideal na het invullen van het boekingsformulier. Je kiest zelf een datum en tijdsblok voor de portretshoot

Double face

Deze super leuke double face portret kun je laten maken tijdens de portret minishoot. Ga voor iets unieks aan de muur. Pas na het samenvoegen van 2 gezichten zie je de fantastische overeenkomsten tussen beide kinderen. 

Let op.... het is geen garantie dat het altijd een mooi aansluitende foto gaat worden. Het lukt helaas niet bij iedereen. Deze double face foto zit dan ook inbegrepen in de prijs. Wil je dit graag, geef dit dan aan tijdens het invullen van het boekingsformulier.  

4.jpg

Maak je herinnering tastbaar

Breng je herinneringen tot leven. Ik ben gepassioneerd over het creëren van een complete ervaring en hecht veel waarde aan persoonlijk contact gedurende het hele proces. Mijn doel is om jullie herinneringen tastbaar te maken, zodat ze voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Na deze super leuke mini portret fotoshoot, nodig ik je uit om in mijn studio de foto's te komen bekijken tijdens de bestelsessie.  Tevens heb je dan ook de mogelijkheid om jouw mooie foto's tot leven te brengen in een tastbaar product voor aan de muur. Ik help jullie hier heel graag bij.  Bij bestellen van digitale bestanden is ook mogelijk tijdens deze bestel sessie.

Minishoot Limburg, portret fotograaf Limburg

Plan een mini portretshoot

 

Geïnteresseerd in een mini fotoshoot en wil je meteen de shoot boeken? Vul hieronder het formulier in. Na boeken ontvang je een ideal betaallink en bevestigingsmail.  Twijfel je nog en wil je eerst meer informatie? Vul dan mijn contact formulier in. Dat kan hier

bottom of page