top of page

Newborn fotoshoot

422A0102-bewerkt.jpg

A bundle of joy, a lifetime of love.

Hoera jullie kindje is geboren. Wat een liefde en geluk. Het echte genieten is nu aangebroken. Deze tijd gaat dan ook ontzettend snel aan jullie voorbij. Een mooi moment om het kleine geluk vast te leggen zodat je nog jaren kan terug kijken naar deze bijzondere tijd. Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. 

 "Een blijvende herinnering, gecreëerd speciaal voor jullie prille en grootste geluk. Goed opgeleid met kennis en kwaliteit. Bekroond met een Award."

76.jpg
Newbornshoot, Limburg, newborn fotoshoot

Newbornshoot op maat 

 

Ontdek de magie van Newbornfotografie - Vereeuwig de allermooiste momenten van jullie pasgeboren baby!

Bij Newbornfotografie leggen we de kostbare momenten van jullie pasgeboren baby vast op een liefdevolle manier. De beste resultaten worden behaald wanneer de baby maximaal 4 weken oud is. In deze fase zijn ze nog heerlijk flexibel en slapen ze veel, wat resulteert in prachtige en natuurlijke posities voor jullie foto's.

 

Deze onvervangbare momenten willen jullie voor altijd koesteren!

Geïnteresseerd in een Newbornfotoshoot? Neem gerust al tijdens jullie zwangerschap contact met mij op. Ik reserveer graag een plekje in mijn agenda op basis van jullie uitgerekende datum, zodat jullie dit prachtige moment niet hoeven te missen. Laat de magie van Newbornfotografie jullie dierbare herinneringen voor altijd vastleggen. Neem vandaag nog contact met mij op om een sessie te boeken!

Newborn fotoshoot 

Welkom bij mijn gespecialiseerde Newbornfotografie - Uitgebreide kennis en ervaring voor jullie kleintje!

Als gepassioneerde fotograaf heb ik mij de afgelopen jaren volledig toegelegd op het vastleggen van prachtige newborns. Door het volgen van talloze scholingen, workshops en online lessen mag ik mijzelf met trots een gespecialiseerde EN Gecertificeerde newbornfotograaf noemen. Bij elke fotosessie in mijn studio staat kwaliteit, veiligheid, rust en het welzijn van jullie kindje centraal. Ik begrijp hoe kostbaar en kwetsbaar deze momenten zijn, en ik zorg ervoor dat jullie kleintje zich in goede handen voelt.

Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf met uitgebreide kennis en ervaring in het fotograferen van pasgeborenen, dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. In mijn carrière heb ik al vele prille gelukjes mogen vastleggen, en ik ben toegewijd om jullie baby op een veilige en liefdevolle manier te fotograferen.

Jullie kleintje verdient alleen het allerbeste, en daar sta ik voor. Met mijn ervaring en expertise kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie dierbare baby in veilige handen is. Maak van deze bijzondere tijd een onvergetelijke herinnering en laat mij jullie newborns prachtig vastleggen. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en samen een magische fotosessie te creëren.

Wat kun je verwachten

 • Een newbornfotoshoot plannen wij tussen dag 5 en 24 na geboorte.

 • De shoot vind plaats in mijn studio in Neerbeek

 • Je hebt inspraak op het gebruik van de kleuren tijdens de shoot

 • Broertjes/zusjes zijn ook van harte welkom

 • Je ontvangt een informatie brochure bij boeken

 • Deze staat vol tips voor de shoot

 • Je krijgt een compleet verzorgde lunch

 • De shoot duurt ongeveer 3 uur houd hier rekening mee

 • Keuze galerij van 20-30 foto's

 • Persoonlijke bestelsessie 2 weken na de shoot

 • De baby bepaalt het proces

422A0093-bewerkt.jpg

Rachelle

Wat was het geweldig vandaag. De newborn shoot van onze dochter. Met veel liefde en geduld zijn er prachtige foto’s gemaakt. Wij komen zeker terug voor de cake smash

Giulia

Wij zijn pas geweest voor een newbornshoot, het geduld dat ze had met ons zoontje was echt geweldig! Een warm welkom, letterlijk en figuurlijk als je binnen loopt haha! Wij weten in ieder geval waar we onze cake smash volgend jaar gaan doen!!

Milou

Newbornshoot gedaan bij Joyce. Wat een geduld en liefde tijdens de shoot. De foto's zijn geweldig geworden!

67.jpg

Prijs €249,-

-Fotoshoot van gemiddeld 3 uur
-Foto's samen met het gezin en broer/zus
-Een uitgebreide informatie brochure 
-Incl 5 digitale HR bestanden

- incl lunch 

-Bestelsessie in de studio 
-Bijbestellen van extra foto's mogelijk  

Interesse in een newbornshoot

 

Geïnteresseerd in een newborn fotoshoot? Vul hieronder het formulier in. Ik neem telefonisch contact met jullie op.

bottom of page