top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPuijvelde Fotografie

Kerst fotoshoot 2023

Klaar voor Magische Kerst fotoshoot bij Puijvelde Fotografie in Limburg?

Het is bijna zover! De feestdagen staan voor de deur, en wat is een betere manier om de magie van Kerstmis vast te leggen dan met een prachtige minishoot bij Puijvelde Fotografie in Limburg? Op 4 en 11 november kun je jouw kerstspirit laten stralen voor de lens en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.


Met ons thema 'Less is More' brengen we de eenvoud en schoonheid van Kerst naar voren. Maar wacht, er is meer! We hebben een exclusieve aanbieding voor jou. Boek een portret minishoot met een fantastische korting en breid je fotosessie uit. Geef met kerst een uniek cadeau aan opa, oma, tante, oom of misschien wel gewoon aan jezelf.


Voor slechts €75,- ontvang je niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook drie digitale bestanden om te delen met je dierbaren.

Maar haast je, meer dan de helft van onze beschikbare plekken is al uitverkocht! Dus, ben je klaar om de magie van Kerst vast te leggen en herinneringen te maken die je koestert?


Boek nu je minishoot bij Puijvelde Fotografie in Limburg en laat mij weten: wat is jouw favoriete kerstherinnering? 🎄❄️ Laat je reactie aan mij weten


 

Kerst fotoshoot Limburg

Kerst fotoshoot Limburg

Kerst fotoshoot Limburg

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page