top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPuijvelde Fotografie

Onze eigen familie fotoshoot


fotoshoot in Limburg bij Puijveldefotografie

Wow ik moet echt even iets bekennen. Bijna 10 jaar samen met mijn mooie lieve man, 1 jaar getrouwd en wij hebben nog nooit een gezin shoot laten maken. Eigenlijk schaam ik mij wel een beetje hahaha. Een familiefotograaf die kostbare herinneringen vast legt en haar eigen gezin hierin vergeet OOPS!


Nu hadden wij een gelegenheid hiervoor. Verdrietige gelegenheid en tegelijkertijd zo bijzonder en fijn om dit zo te mogen mee maken en bewust herinneringen vast te laten leggen. Ik heb gekozen voor Sanne Schell een gewaardeerde collega die fantastische familiefoto's maakt. En wat was dit TOF!

Een heerlijke zondag samen gehad, het weer was fantastisch. Dit smaakt naar meer. En ik vind mijzelf eindelijk eens leuk op de foto. Ik ben best wel kritisch op mijzelf. Maar deze foto's sluit ik in mijn hart.


Ik kan het nu helemaal iedereen aanraden. Boek je fotoshoot en laat deze momenten vast leggen. Kinderen groeien bizar snel. Ik kan het weten want hier lopen 3 puber wezens rond in dit huishouden.fotoshoot in Limburg bij Puijveldefotografie

 


119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page