top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPuijvelde Fotografie

Service tot in de puntjes

Wanneer je voor een fotoshoot bij mij langskomt, ben je verzekerd van 100% kwaliteit en service, van het allereerste contact tot het moment waarop je de studio verlaat met jouw unieke fotoproducten.Ik ben Joyce, het gezicht achter Puijvelde Fotografie. Zeven jaar geleden begon ik als hobbyfotograaf in mijn woonkamer en op diverse locaties. Inmiddels beschik ik over een prachtige eigen fotostudio in Beek (Limburg), waar ik dagelijks met plezier de mooiste beelden voor mijn klanten vastleg.


Mijn specialisaties omvatten zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie, cakesmashfotografie en de bekende portretsessies.Aangezien elke fotoshoot een uniek product oplevert, bied ik alles op maat aan. Mijn service begint al bij het eerste telefoontje. Jij bent mijn klant en je verlangt naar iets moois, iets tastbaars, een blijvende herinnering. Dat ga ik voor jou realiseren. Of je nu alleen digitale bestanden als eindproduct wilt of liever een prachtige afdruk aan de muur, alles is mogelijk.


Met jouw persoonlijke keuze van foto's ontvang je 100% mijn ondersteuning en expertise. Jouw eindproduct is mijn visitekaartje, en dat mag een absolute blikvanger zijn in jouw woonkamer.Bij mij ben je niet zomaar even snel voor wat foto's. Je komt naar mij toe als je een volledige ervaring, topkwaliteit en uitstekende service wilt, zodat jouw foto's echt tot leven komen.


Je bent van harte welkom in mijn prachtige fotostudio in Neerbeek, Limburg.


Liefs Joyce

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page