top of page

Cake smash shoot

Cake smash fotoshoot Limburg

Cake smash fotoshoot Limburg

 

Geniet van een volledige ervaring bij Puijvelde fotografie!

Baby’s (vanaf 10/11 maanden) mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cake Smash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Gebruik de foto’s van de Cake Smash shoot voor op de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor een verjaardagstaart.

 

Wordt je kindje bijna 2 jaar, dan is uiteraard ook een cake smash mogelijk. Het is belangrijk dat je ruim op tijd een afspraak maakt voor een cake smash fotoshoot. Dit ivm het bestellen van de taart na wens. Maar het is ook prettig voor jou om de foto's tijdig in huis te hebben voor eigen gebruik. Ik raad je dan ook aan om zeker 1 a 2 maanden voor de verjaardag een cake smash shoot in te plannen. 

Cake Smash for the 1st Birthday!

Hoera jullie kindje wordt al 1 jaar!  Heerlijk kliederen, smullen en smashen van een op maat gemaakte smash taart. Het decor wordt speciaal aangepast om in de verjaardagsstemming te komen. De Cake Smash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Kom jij ook lekker smullen en feesten?

"Cake smash fotoshoot met Puijvelde Fotografie."

Cake smash fotoshoot 

Op het moment dat de datum vast staat heb je de vrije keuze om een taart en decor naar wens uit te kiezen. Om jullie op weg te helpen heb ik al een aantal voorbeelden qua decors waaruit je kan kiezen. Dit kan via hier

De taart wordt met zorg en liefde gemaakt door Viana van Viana's taarten uit Roosteren. Dit zijn echt cake smash taarten. 

Op de afgesproken datum staat de taart klaar in de studio en is het decor feestelijk aangepast.

We starten de shoot met een korte minishoot in de studio zonder feestdecor. Zo krijg je ook de mooiste portretfoto's wat de galerij helemaal compleet maakt. Grote broer of zus is ook van harte welkom. Ook zij worden bij het proces betrokken. Vervolgens gaan we smashen. Jullie kindje bepaalt het hele proces. Ik pas mij volledig daarop aan. Je mag dan ook rekenen op mijn ruime ervaring en expertise tijdens deze shoot. Ik heb slechts 5-10 minuten nodig om de mooiste foto's vast te leggen.

En we sluiten de shoot af met een spetterende badsessie. Ook in mijn studio mogen de kindjes spetteren zoals ze dat in jullie eigen badkamer ook doen.  

Mijn studio is compleet uitgerust. Een commode, handdoeken, wegwerpwashandjes etc alles is aanwezig. Ook heb ik een collectie aan outfits voor tijdens de minishoot. Maar neem vooral ook jullie eigen gekozen outfit mee. 

Een baby en een taart voor zich alleen is altijd een succes voor een lekkere kliederboel. 

Wat kun je verwachten

 • Een cake smash shoot mag al 1-2 maanden voor de verjaardag gepland worden. Houd rekening met op tijd te reserveren

 • De shoot vind plaats in mijn studio in Neerbeek

 • Je mag kiezen uit mijn voorgestelde decors of overleg je eigen idee met mij

 • Broertjes/zusjes zijn ook welkom

 • Je ontvangt een informatie brochure bij boeken. Deze staat vol tips voor de shoot

 • Neem ook schone kleren mee voor na de shoot

 • De shoot duurt ongeveer 30-60 minuten

 • Keuze galerij van 30-40 foto's

 • Persoonlijke bestelsessie 2 weken na de shoot

 • Altijd ruimte voor eigen inspiratie en ideeën 

53.jpg

Joyce

We hebben een cake smash gehad. Ze stelde onze zoon erg op het gemak, was erg creatief en super leuk voor hem! Dit heeft ontzettend leuke foto’s opgeleverd!

Aubrey

Complimenten naar de fotografe, mijn dochtertje Sophia was totaal op haar gemak en dat samen met een super en professionele fotografe resulteerde in prachtige foto's er werd geluisterd en gehoor gegeven aan mijn wensen omtrent de opzet en achtergrond. zéér tevreden. echt een aanrader!!

Celine

Wij hebben een GE WEL DIGE cakesmash gehad met ons zoontje bij Joyce. Ze is op alles berekend, super leuk decor en props, cake zelf mogen ontwerpen, .... helemaal top. Prijs technisch ook heel correct. Dikke dikke aanrader!

Kies je thema

Bij mij kun je kiezen uit diverse decors voor de cake smash fotoshoot. We streven er altijd naar om te vernieuwen en uit te breiden, zodat we telkens weer een frisse en unieke ervaring kunnen bieden.  Tevredenheid en blijvende herinneringen staan bij ons voorop!

Cake smash fotoshoot Limburg

Wat krijg je?

 • Een luxe op maat afgestemde cake smash fotoshoot met mijn volledige persoonlijke aandacht en expertise. 

 • 5 foto's digitaal zonder watermerk 

 • De shoot duurt ongeveer 1  uur

 • Een decor naar wens en  incl taart staat voor jullie klaar

 • Je ontvangt een informatie brochure vol met tips.

 • Keuze galerij van 30-40 foto's

 • Persoonlijke bestelsessie waar we samen naar de foto's gaan kijken en jullie producten na wens gaan samenstellen

 • Persoonlijke begeleiding om jouw producten op maat te kiezen tijdens de bestelsessie.

225,-

Bij bestellen tijdens bestelsessie:

Wil je meer dan 5 digitale bestanden? Dat kan altijd. Deze keuze maak je pas tijdens de bestelsessie bij het zien van alle foto's. Extra foto's bijkopen start vanaf 20,- per foto. Tevens kun je ook kiezen uit een collectie aan wand producten, albums en foto afdrukken. 

Cake smash fotoshoot Limburg
Cake smash fotoshoot Limburg

Interesse in een cake smash shoot?

 

Geïnteresseerd in een cake smash fotoshoot? Vul hieronder het formulier in. Ik neem telefonisch contact met jullie op om alle wensen te bespreken. 

bottom of page