top of page
3.jpg

Newborn workshop voor gevorderden 

Ben je een gepassioneerde fotograaf die dol is op het vastleggen van de eerste kostbare momenten van een pasgeborene? Heb je nog al ervaring in newborn fotografie en wil je nog beter worden in het poseren van de baby? Zoek niet verder! Onze Newbornshoot Workshop is de perfecte gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren en het leren van een goede workflow 

5.jpg

In deze workshop leer je...

Pose technieken op de beanbag 

Leer uit 1 pose verschillende foto's te maken 

Hoe je van 2 foto's 1 foto maakt. Veiligheid staat voorop!

Het gebruik van licht op verschillende manieren

Hoe communiceer je met klanten en hoe bereid je ze goed voor 

Poseren met ouders en broertjes/zusjes

10-branding-shoot-joyce-by-jessica-jongman-JJP08613.jpg

Welkom bij Puijvelde fotografie! Ik ben Joyce en een gepassioneerde en gecertificeerde newbornfotograaf met maar liefst 7 jaar ervaring in het vastleggen van de eerste kostbare momenten van pasgeboren baby's.

Mijn reis in de wereld van newbornfotografie begon met een diepe liefde voor het vangen van die tederheid en puurheid die zo uniek is voor pasgeborenen. In de loop der jaren heb ik me voortdurend toegewijd aan het verbeteren van mijn vakmanschap. Ik heb talloze workshops en opleidingen gevolgd om mijn technische vaardigheden te verfijnen en mijn visie te ontwikkelen.  Newbornfotografie is echt een vak apart wat kennis en kunde vereist. 

Als gecertificeerd newbornfotograaf heb ik het voorrecht gehad om honderden prachtige baby's in mijn studio te verwelkomen. Elk kleintje heeft zijn of haar eigen unieke persoonlijkheid en schoonheid, en het is mijn missie om die individualiteit vast te leggen in elke foto die ik maak.

Wat me onderscheidt, is mijn voortdurende toewijding aan leren en groeien. Ik beschouw mezelf als een eeuwige student in mijn vakgebied en ben dankbaar voor de waardevolle inzichten die ik heb opgedaan van mijn gewaardeerde collega's. Deze voortdurende zoektocht naar kennis stelt me in staat om mijn klanten altijd de best mogelijke newbornfotografie-ervaring te bieden.

Bij Puijvelde fotografie fotografie draait alles om het vastleggen van die intieme momenten die zo snel voorbijgaan. Elk beeld vertelt een uniek verhaal, en ik voel me vereerd om een deel te mogen uitmaken van die kostbare herinneringen.

Ben jij er klaar voor om de reis te beginnen door de liefdevolle wereld van newbornfotografie?

Dagplanning

Deze workshop dag duurt van 9:30 - 15:30 uur 

9:30 uur start een super leuke leerzame dag. We maken kennis en nemen jouw persoonlijke leerdoelen door. 

10:00 uur ons modelletje arriveert. We starten met de newbornshoot op de beanbag.  Jij schiet zelf ook met je eigen camera mee. En je mag deze foto's gebruiken voor je eigen portfolio

12:00 uur stoppen we met de newbornshoot en gaan we samen lunchen. Deze lunch is helemaal inbegrepen.

13:00 uur Komt model 2 en gaan we leren poseren met ouders, broertjes/zusjes.  

14:30 uur Geef ik je een kijkje achter de schermen tijdens het bewerken van de galerij. En neem ik je mee in het stukje klanten contact. Hoe bereid je ouders voor op een newbornshoot. Welke workflow past hierbij. 

15:30 uur einde leerzame en gezellig dag. 

Ik wil een workshop boeken

Investering

Kopie van Kopie van Zonder titel (22 x 22 cm) (25 x 25 cm) (15 x 10 cm).jpg

€349 ex btw

Je krijgt hiervoor:

 

- Een leerzame dag van 9:30-15:30
-
 Een informatie brochure wat je kunt nalezen met alle informatie nog eens uitgelegd

- Een echte newbornshoot waar ook jij mag mee shooten. Deze foto's mag je gebruiken voor je portfolio

- Een heerlijke Lunch 

- Mijn kennis en ervaring en tips

 

Yes ik wil een workshop

Super tof dat jij dit mooie vak wilt leren. Ik help je graag verder tijdens een leerzame newborn workshop. Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op om een datum te plannen. 

bottom of page