top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPuijvelde Fotografie

Laat jezelf zien.

Ik ben niet echt bedreven in dit soort dingen, eerlijk gezegd. Het was echt een grote stap voor me om mezelf op foto's of video's te laten vastleggen. Ik ben behoorlijk zelfkritisch en niet erg tevreden met mijn uiterlijk, iets wat veel vrouwen waarschijnlijk herkennen. Toch wilde ik deze hindernis een keer overwinnen. Vanuit zakelijk oogpunt is het belangrijk om te laten zien wie je bent, de persoon achter het bedrijf, hoe je eruitziet en wat mensen kunnen verwachten.


Dit was de reden dat ik besloot om zowel een fotoshoot als een videopresentatie van mezelf en mijn werk te laten maken. Voor mijn website wilde ik een video toevoegen om jullie als potentiële klanten te laten zien wat je kunt verwachten. Het mooie hiervan is dat het ook al een eerste kennismaking kan zijn. De website heeft nu een mooie header met een korte compilatie van de beelden die we hebben gemaakt. Bovendien heb ik nog een korte video die mijn werkwijze toont en een branding video. Al met al was dit een geweldige ervaring!


Het is mijn doel dat je je bij mij thuis voelt en op je gemak. Dit vind ik van groot belang om uit te stralen. Mijn fotostudio in Beek is een plek waar je je meteen welkom moet voelen. Door je alvast te laten zien wat ik doe en hoe het proces verloopt, hoop ik dat je je al comfortabel voelt bij mij voordat we elkaar ontmoeten.


Nieuwsgierig naar mijn branding video? Kijk en geniet.

Bij Puijvelde fotografie kun je terecht voor het hele 1e jaar van jouw baby. Van Zwangerschapshoot, newbornshoot, 6 maanden shoot tot cake smash shoot.

Daarnaast bied ik ook het gehele jaar een mini portret sessie aan. Super handig en fijn als je nieuwe portretfoto's van de kids wilt laten maken voor aan de muur.


Je bent welkom in mijn fotostudio in Beek.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page