top of page
13.jpg

Fotostudio  Beek

De fotostudio waar jij je thuis voelt

Welkom 

Een ruime fotostudio in het zuiden van Limburg. Voel je thuis is deze mooie grote ruimte met een warme en huiselijke sfeer. Mijn eigen happy place waar ik elke dag de leukste kinderen op de foto mag zetten.

Ben je nieuwsgierig naar mijn fotostudio? Ik vertel je graag meer wat allemaal mogelijk is in mijn fotostudio in Beek. 

12.jpg
11.jpg

Kom langs 

Als een gespecialiseerde kinderfotograaf beschouw ik het als een privilege om mijn eigen fotostudio te hebben, gelegen in het mooie dorp Neerbeek, Limburg. Het is mijn vreugde om deze ruimte als een dienst aan jou aan te bieden! Ik streef er constant naar om iedereen, zowel de jonge kinderen die voor de lens poseren als de ouders, zich op hun gemak te laten voelen in mijn fotostudio.

Met dat in gedachten heb ik een volledig uitgeruste studio voor newbornshoots, cakesmash shoots, zwangerschapshoots en sittershoots gecreëerd, waar jullie kunnen genieten van een ontspannen sfeer.

In mijn ruime studio heb ik de luxe om op drie verschillende locaties foto's te maken, en je hebt gemakkelijk toegang tot een scala aan accessoires, props en kledingopties. Je zult versteld staan van mijn uitgebreide collectie cakesmash-outfits en een prachtig assortiment dekentjes in diverse kleuren, speciaal voor newborn fotoshoots. Alles is zorgvuldig georganiseerd, zodat je moeiteloos kunt kiezen wat het beste bij je past.

Het meest bijzondere aspect van mijn fotostudio is echter de warme en huiselijke sfeer die ik heb gecreëerd. Klanten die mijn studio voor het eerst betreden, voelen zich meteen thuis en op hun gemak. Je bent van harte welkom in mijn fotostudio in het prachtige Neerbeek, Limburg, waar je je direct op je gemak zult voelen.

Let's meet! 

Heb je vragen, of wil je graag meer informatie ontvangen over een newbornshoot, zwangerschapshoot, Sittersessie, cake smash shoot of ons super leuke baby jaarplan pakket?  Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik sta klaar om je te helpen en jullie meest dierbare momenten vast te leggen op een manier die voor altijd gekoesterd zal worden. Vul hieronder het contactformulier in en ik neem spoedig contact met jullie op. 

Wil je graag meteen een fotoshoot boeken, vul dan het boekingsformulier van de betreffende shoot in. Je ontvangt direct een bevestigingsmail met alle nodige informatie.

Dus, als je op zoek bent naar professionele fotografie voor newborns, zwangerschap of cake smash-sessies, dan ben je bij Puijvelde fotografie aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij jullie helpen om uw meest kostbare momenten vast te leggen in prachtige beelden die de tijd zullen trotseren. Ik kijk ernaar uit om samen iets moois te creëren!

bottom of page