top of page
2 (1).jpg

DE OPLEIDING TOT 
NEWBORN FOTOGRAAF

De newborn opleiding die je niet mag missen. Wil jij ook alles weten over newborn fotografie? Wil jij opgeleid worden door een gecertificeerde newborn fotograaf met ruime ervaring? Dan is deze opleiding echt wat voor jou!

55-branding-shoot-joyce-by-jessica-jongman-JJP09025.jpg

Welkom 

Stel je voor dat er iemand naast je staat, klaar om je optimaal te ondersteunen bij het verkennen van de wereld van newborn fotografie. Je hoeft niet langer in je eentje alles uit te vogelen. In plaats daarvan ontvang je gedurende minimaal 6 maanden begeleiding die afgestemd is op jouw specifieke behoeften, waardoor je effectief op weg wordt geholpen.

Ik ben ervan overtuigd dat fotografie, vooral newbornfotografie, meer is dan een hobby. Het is een vak, een ware professie met een eigen methodiek en aanpak. Het hoeft niet alleen een leuke bezigheid te zijn; ook jij kunt van jouw passie je beroep maken! En ik help jou op weg. 

Jij wilt het beter gaan doen! 

Als beginnende fotograaf van pasgeborenen word je overweldigd door een overvloed aan informatie. Het startpunt lijkt vaak onduidelijk. Je ziet een hoop voorbeeld foto's wat jij heel graag wilt maken, maar het uiteindelijke resultaat is niet wat je graag wilt. Kortom je hebt een doel, maar de weg erna toe lijkt opeens moeilijker dan je had gedacht. 

Natuurlijk is het streven om de newbornshoot zo goed als mogelijk voor te bereiden en op een veilige manier uit te voeren. Je houd namelijk het kostbaarste bezit van jouw klant in je handen. 

Newbornfotografie is niet makkelijk, en het is vaak lastig om een goed overzicht te behouden. Je hebt al vaker workshops gevolgd, of online video's bekeken. Maar toch lukt het je niet om het resultaat te behalen wat jij graag wilt. 

Ik ga jou op weg helpen en je 1 op 1 begeleiden 

654.jpg
bottom of page