top of page

Nice to meet you

Newborn fotograaf, baby fotograaf, zwangerschap shoot, cake smash fotograaf Limburg

Welkom op mijn website! Mijn naam is Joyce, en ik ben een gepassioneerde fotograaf met meer dan 7 jaar ervaring in het vak. Fotografie is voor mij niet alleen een baan, maar een ware liefde waar ik elke dag met enthousiasme aan werk.

Mijn reis als fotograaf begon als een zelf aangeleerde hobby, maar met de tijd heb ik me gespecialiseerd door middel van scholingen en workshops, zowel persoonlijk 1 op 1 als online. Deze voortdurende toewijding aan het vergroten van mijn kennis en vaardigheden stelt me in staat om steeds betere resultaten te leveren en mijn klanten te voorzien van prachtige foto's die dierbare momenten voor altijd vastleggen.

Naast mijn passie voor fotografie, ben ik ook gediplomeerd als verpleegkundige en pedagogisch medewerkster. Hoewel ik niet meer in deze vakgebieden werkzaam ben, heeft mijn achtergrond in de gezondheidszorg en de omgang met kinderen mij waardevolle inzichten en vaardigheden gegeven die ik in mijn huidige werk als fotograaf toepas. Het stellen van mensen op hun gemak, vooral wanneer het om de kleintjes gaat, is een van mijn sterke punten.

Sinds 1 november 2020 heb ik de sprong gewaagd en ben ik fulltime ondernemer in de fotografie. Deze beslissing heeft me de vrijheid gegeven om me volledig te wijden aan mijn passie voor het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van mensen.

Ik ben gevestigd in Neerbeek, waar ik een prachtige fotostudio heb. Hier bied ik een verscheidenheid aan fotosessies aan om speciale gebeurtenissen in het leven te vieren, zoals newbornshoots, babyshoots, cake smash shoots en zwangerschapshoots. Elke fotoshoot is uniek en persoonlijk, en ik zorg ervoor dat de sfeer ontspannen en comfortabel is, zodat ik de ware essentie van het moment kan vastleggen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou onvergetelijke herinneringen te creëren. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een fotosessie te boeken. Laten we samen de schoonheid van het leven vangen door middel van mijn lens!

Newborn fotograaf, baby fotograaf, zwangerschap shoot, cake smash fotograaf Limburg

7 jaar ervaring en gespecialiseerd

Een huiselijke fotostudio in Neerbeek

Voor altijd blijvende herinnering

Waar ben je naar op zoek?

Gespecialiseerd IN NEWBORN FOTOSHOOTS, CAKESMASH FOTOGRAFIE & ZWANGERSCHAPSSHOOTS

Fotostudio in Neerbeek - Regio, Beek, Sittard-Geleen, Stein, Limburg

"Fotostudio in Beek Limburg voor zwangerschaps- en babyfotografie - Puijvelde Fotografie"
"Fotostudio in Beek Limburg voor zwangerschaps- en babyfotografie - Puijvelde Fotografie"
"Prachtige momenten vastgelegd in Beek Limburg - Puijvelde Fotografie"
"Prachtige momenten vastgelegd in Beek Limburg - Puijvelde Fotografie"
"Prachtige momenten vastgelegd in Beek Limburg - Puijvelde Fotografie"
"Stralende zwangere vrouw tijdens fotoshoot - Puijvelde Fotografie Beek Limburg"
Zonder titel (22 x 22 cm) (25 x 25 cm) (2).jpg

Capturing life's fleeting moments,

one frame at a time

Welkom in mijn fotostudio 

Ik verwelkom jullie graag in mijn mooie fotostudio in Beek. Puijvelde fotografie is sinds 1 juni 2023 hier gevestigd. Na een mooie reis van 7 jaar ben ik erg trots op mijn nieuwe plek. 

7 jaar geleden begon ik bij mij thuis in de woonkamer. Veel klanten kunnen dit nog wel herinneren. Een mooie tijd maar niet lang houdbaar aangezien ik 3 kids heb en 2 honden. Het huis moest schoon zijn, honden moesten weg en man en kinderen werden ook weg gestuurd. Vrij snel kwam ik in Sittard terecht in het Lebe kantoor gebouw. Een mooie ruimte van 30m2 waar ik 2 jaar met plezier heb gezeten. Ik groeide er letterlijk uit met mijn spullen dus tijd voor wat nieuws. Een pand in Stein kwam op mijn pad. Een top locatie nabij het centrum. 1,5 jaar heb ik hier plezier van gehad tot er helaas de nodige pand problemen zich aandiende. Voor eigen gezondheid en zeer zeker die van mijn klanten moest ik verhuizen. En zo kwam ik bij mijn huidige studio terecht. Vanaf de eerste stap die ik binnen zette werd het mijn wereld. Ik zag meteen voor ogen hoe ik het graag wilde hebben. En in een maand tijd hebben wij er een prachtige huiselijke fotostudio van gemaakt. Neem gerust een kijkje in mijn mooie fotostudio in Beek. 

Fotostudio puijvelde fotografie Beek Limburg
Fotostudio puijvelde fotografie Beek Limburg
Fotostudio puijvelde fotografie Beek Limburg
Fotostudio puijvelde fotografie Beek Limburg

Contact

Heb je vragen? Of wil je eerst meer informatie over een shoot, geen probleem. Vul het contact formulier in en ik neem spoedig contact met jullie op. 

bottom of page