top of page

Baby Jaarplan pakket

Baby jaar plan fotoshoot, oei ik groei, newbornshoot, sittershoot, cake smash shoot, Limburg

Ze veranderen zo snel, ze worden zo snel groot

Het eerste jaar van jullie baby is zo voorbij. Een jaar vol met mijlpalen, een jaar wat je voor altijd wilt koesteren en herinneren. 

Als ouder herken je dit vast wel. Vol verwachting kijk je uit naar de geboorte van jullie kleintje. Een prachtige tijd waarin je kennis maakt met jullie grootste geluk. En voordat je het weet ben je al begonnen met de eerste hapjes, is er steeds meer interactie, kruipt er een klein hummeltje door jullie huis en worden vervolgens de eerste stapjes al gezet.

Hoera 1 jaar! 

Een bijzondere kostbare tijd die zo voorbij is. 

Baby jaar plan fotoshoot, oei ik groei, newbornshoot, sittershoot, cake smash shoot, Limburg

3 shoots in 1 jaar

Stap binnen in de wereld van Puijvelde Fotografie, waar we de onschatbare momenten van het eerste levensjaar van jouw baby vastleggen in een magisch pakket vol herinneringen!

Het eerste jaar van je baby zit vol ongelooflijke mijlpalen en snelle veranderingen. Van die eerste zachte blik tot de eerste stapjes, elk moment is kostbaar en verdient eeuwige herinnering. Ik ben hier om al die prachtige herinneringen vast te leggen.

Een baby jaar pakket is speciaal samengesteld om de groei en ontwikkeling van jouw baby vast te leggen. Kom gedurende het 1e jaar 3x naar mijn studio voor een bijzondere fotoshoot.

 

Laat mij het 1e jaar van jullie grootste geluk vast leggen. Voor eeuwig een blijvende herinnering. 

cake smash shoot Limburg, cake smash fotoshoot Limburg

Baby jaar plan pakket

Ontdek ons unieke Baby Jaar Pakket, speciaal ontworpen om de onvergetelijke groei en ontwikkeling van jouw baby vast te leggen. Gedurende het eerste jaar geniet je van 3 bijzondere fotoshoots in mijn studio.

Wij weten allemaal dat het eerste jaar ontzettend snel voorbij gaat en vol zit met bijzondere 1e momenten. Jullie kleintje ontwikkelt zich in een snel tempo. Met dit jaar pakket ga je 3 bijzondere momenten vast leggen voor eeuwig. 

We starten met een intieme newbornsessie, waarbij jullie baby en gezin centraal staan. Vervolgens is er een leuke 6-maandenshoot om de lachende mijlpalen vast te leggen. Het jaar sluiten we af met een feestelijke Cake Smash shoot - een taart en een dreumes, een groot feest!

Wil je meer weten of interesse in dit unieke Baby Jaar Pakket? Neem gerust contact op. Laat ons het eerste jaar van jullie grootste geluk vastleggen - voor een blijvende herinnering die eeuwig bijblijft.

Wat kun je verwachten

  • 3 fantastische shoots in 1 jaar

  • De shoot vind plaats in mijn studio in Neerbeek

  • Ontvang na elke shoot alle digitale bestanden

  • Broertjes/zusjes zijn ook welkom

  • Je ontvangt een informatie brochure voor elke shoot

  • Deze staat vol met tips en informatie

  • Keuze galerij van 20-30 foto's per shoot

  • Persoonlijke bestelsessie aan het einde van het jaar

  • Ontvang een album van 20x20 cm waarin het eerste jaar wordt gebundeld

  • Altijd ruimte voor eigen inspiratie en ideeën 

6.jpg

Iris

Wij zijn superfan van Joyce. Bij Joyce geweest voor zwangerschapshoot, newbornshoot, cakesmash en ook onze trouwfoto's heeft Joyce gemaakt. En we doen geregeld mee met de leuke minishoots die Joyce bedenkt.
Joyce is gewoon een superfijn persoon om mee samen te werken met oog voor details en met kei mooie foto's als resultaat. Joyce draagt leuke ideeën aan, maar eigen ideetjes zijn ook welkom. Vooral het geduld met onze kindjes stellen wij erg op prijs, waardoor we steeds weer zullen kiezen voor Puijvelde fotografie.
Een echte aanrader dus♡

Chantal

Al een aantal shoots gedaan bij Joyce. newbornshoot 2x, cakesmash en een gewone reportage met onze dochter. En elke keer weer opnieuw kan ik niet kiezen en neem ik alle foto’s. Ook met ons zoontje ga ik zeker weer cakesmashen :). Ze neemt alle tijd en is super lief.

Mariska

2 keer foto's laten maken bij Puijvelde Fotografie, oftewel een lieve en rustige Joyce! 1x new born en 1x familie outdoor.
Ze luisterde naar onze wensen, ze nam de tijd en zorge ervoor dat we ons op het gemak voelde.
Heel snel hadden we de foto's al, die super mooi zijn geworden!

Prijs

Baby jaar plan fotoshoot, oei ik groei, newbornshoot, sittershoot, cake smash shoot, Limburg

€999,-

-3x een uitgebreide fotoshoot gedurende het 1e jaar van jullie kindje
* Newbornshoot
*
 Sitter shoot
* Cake smash shoot 


-Incl alle HR bestanden per shoot digitaal geleverd en aan het einde van het jaar, op usb stick


-Incl album Clio 20x20cm met 30 pagina's 


-Aan het einde van het traject is er een album bespreking in de studio


-Ontvang na elke shoot de digitale bestanden. Je hoeft geen heel jaar te wachten

*Betalen in 3 termijnen is mogelijk 

Baby jaar plan fotoshoot, oei ik groei, newbornshoot, sittershoot, cake smash shoot, Limburg

Interesse in een baby jaarplan pakket ?

 

Geïnteresseerd in een babyjaarplan pakket?  Vul hieronder het formulier in. Ik neem telefonisch contact met jullie op omdat mailtjes regelmatig in spam terecht komen. Vul het juiste telefoon nummer in. 

bottom of page