top of page

Baby / sitter fotoshoot

Baby fotoshoot Limburg, fotograaf Limburg, portretshoot, sitter shoot puijvelde fotografie

Sittershoot op maat 

 

Een waardevol vervolg op de newbornshoot is de Sitter Fotosessie. Dit is een speciale fotoshoot voor je baby wanneer hij of zij al bijna zelfstandig kan zitten, maar nog niet kan lopen. Dit bijzondere moment wil je natuurlijk vastleggen.

 

Deze baby fotoshoot kenmerkt zich door zachte kleuren, materialen en achtergronden, waardoor de volledige focus op je kleintje ligt. Samen creëren we prachtige herinneringen aan deze belangrijke mijlpaal in het leven van je baby.

Aangezien kinderen van deze leeftijd doorgaans kortere aandacht spanning hebben, wordt de fotosessie bewust compact gehouden, meestal rond de 45 minuten. Gedurende deze tijd kunnen we variëren met verschillende kledingstukken, materialen en achtergronden.

Deze fotoshoots worden doorgaans ingepland tussen de 6 en 9 maanden, wanneer je kleintje al (bijna) zelfstandig kan zitten. Persoonlijk beschouw ik dit als een prachtige fase om vast te leggen op beeld. Het ongekunstelde enthousiasme van kinderen van deze leeftijd biedt geweldige mogelijkheden voor een fantastische herinnering 

Baby fotoshoot 

Perfecte timing voor een baby fotoshoot is  van 6 tot 9 maanden.

In het eerste levensjaar ondergaat jullie kleintje een verbazingwekkende transformatie, van een pasgeboren baby tot een peuter. Het is begrijpelijk dat je al deze kostbare momenten wilt vastleggen. Vaak zijn baby's tijdens een Newbornshoot in een diepe slaap. Maar tussen die prille Newborn sessie en de vrolijke Cake Smash fotoshoot is er een prachtige gelegenheid om foto's te maken, namelijk wanneer jullie kindje zelfstandig kan zitten.

Deze fase brengt vaak stralende lachjes met de eerste tandjes mee. Een Sitter Session, oftewel een Zitter Sessie, is een fotoshoot voor baby's die al bijna tot zelfstandig kunnen zitten. Meestal gebeurt dit rond de 7 maanden, maar het kan ook eerder of later zijn, afhankelijk van de ontwikkeling van het kindje. Sommige baby's kunnen al met 6 maanden zelfstandig zitten, terwijl anderen er iets langer over doen, misschien met 8 maanden.

Het moment waarop je baby zelfstandig kan zitten, markeert het begin van een spannende nieuwe fotografische fase! In onze studio hebben beschik ik over een collectie aan outfits voor deze leuke leeftijd, dus wanneer je een Sitter babyshoot voor je zoon of dochter boekt, mag je gebruik maken van deze outfits. Natuurlijk kun je ook eigen kleding meenemen als je dat wilt. We gebruiken rustige, neutrale achtergronden om de focus volledig op de baby te leggen. 

Babyfotoshoot Limbur, newbornshoot, cake smash shoot, zwangerschapshoot

Wat kun je verwachten

Een Sittershoot plannen wordt gedaan tussen de 6 en 9 maanden 

De shoot vind plaats in mijn studio in Neerbeek

Je mag gebruik maken van mijn collectie aan outfits speciaal voor deze leeftijd.

Broertjes/zusjes zijn ook welkom

Je ontvangt een informatie brochure bij boeken

Deze staat vol tips voor de shoot

De shoot duurt ongeveer 30 tot 45 minuten

Keuze galerij van 20-30 foto's

Persoonlijke bestelsessie 2 weken na de shoot

Altijd ruimte voor eigen inspiratie en ideeën 

19.jpg

Wat krijg je?

  • Een luxe op maat afgestemde baby fotoshoot met mijn volledige persoonlijke aandacht en expertise. 

  • 5 foto's digitaal zonder watermerk 

  • De shoot duurt ongeveer 30 tot 45 minuten

  • Je mag gebruik maken van mijn collectie kleertjes voor de kleine 

  • Je ontvangt een informatie brochure vol met tips.

  • Keuze galerij van 20-30 foto's

  • Persoonlijke bestelsessie waar we samen naar de foto's gaan kijken en jullie producten na wens gaan samenstellen

  • Persoonlijke begeleiding om jouw producten op maat te kiezen tijdens de bestelsessie.

199,-

Bij bestellen tijdens bestelsessie:

Wil je meer dan 5 digitale bestanden? Dat kan altijd. Deze keuze maak je pas tijdens de bestelsessie bij het zien van alle foto's. Extra foto's bijkopen start vanaf 20,- per foto. Tevens kun je ook kiezen uit een collectie aan wand producten, albums en foto afdrukken. 

Baby fotoshoot Limburg, fotograaf Limburg, portretshoot, sitter shoot puijvelde fotografie
Baby fotoshoot Limburg, fotograaf Limburg, portretshoot, sitter shoot puijvelde fotografie

Interesse in een babyshoot?

 

Geïnteresseerd in een baby fotoshoot? Vul hieronder het formulier in. Ik neem telefonisch contact met jullie op om alle wensen te bespreken. 

bottom of page