top of page

Sitter 6 maanden shoot 

Baby fotoshoot Limburg, fotostudio Beek Limburg, newbornfotograaf limburg

Met 6 maanden oud ben je al een stralende ster!

Zit jouw kleintje al bijna zelfstandig en kruipt het rond met enthousiasme? Dan is dit het perfecte moment om schattige en spontane foto's te laten maken! Bij ons maken we gebruik van schattige mandjes, zachte vachtjes, knusse dekens en andere leuke accessoires. We hebben zelfs een kleine collectie kleding waaruit je leukste outfits kunt kiezen.

Baby fotoshoot Limburg, fotostudio Beek Limburg, newbornfotograaf limburg

Sittershoot op maat 

 

Een waardevol vervolg op de newbornshoot is onze Sitter Fotosessie. Dit is een speciale fotoshoot voor je baby wanneer hij of zij al bijna zelfstandig kan zitten, maar nog niet kan lopen. Dit bijzondere moment wil je natuurlijk vastleggen.

 

Onze Sitter Fotosessie kenmerkt zich door zachte kleuren, materialen en achtergronden, waardoor de volledige focus op je kleintje ligt. In onze studio hebben we een aantal neutrale kledingsets beschikbaar, maar we bespreken ook graag welke kleding het beste past bij de gewenste sfeer en uitstraling van de fotoshoot. Samen creëren we prachtige herinneringen aan deze belangrijke mijlpaal in het leven van je baby.

Aangezien kinderen van deze leeftijd doorgaans kortere aandachtsspannes hebben, wordt de fotosessie bewust compact gehouden, meestal rond de 45 minuten. Gedurende deze tijd kunnen we variëren met verschillende kledingstukken, materialen en achtergronden.

Deze fotoshoots worden doorgaans ingepland tussen de 6 en 9 maanden, wanneer je kleintje al behoorlijk zelfstandig kan zitten. Persoonlijk beschouw ik dit als een prachtige fase om vast te leggen op beeld. Het ongekunstelde enthousiasme van kinderen van deze leeftijd biedt geweldige mogelijkheden voor adembenemende fotografie.

Babyfotoshoot Limbur, newbornshoot, cake smash shoot, zwangerschapshoot

Baby fotoshoot 

Perfecte timing voor een baby fotoshoot is  van 6 tot 9 maanden.

In het eerste levensjaar ondergaat jullie kleintje een verbazingwekkende transformatie, van een pasgeboren baby tot een peuter. Het is begrijpelijk dat je al deze kostbare momenten wilt vastleggen. Vaak zijn baby's tijdens een Newbornshoot in een diepe slaap. Maar tussen die prille Newborn sessie en de vrolijke Cake Smash fotoshoot is er een prachtige gelegenheid om foto's te maken, namelijk wanneer jullie kindje zelfstandig kan zitten.

Deze fase brengt vaak stralende lachjes met de eerste tandjes mee. Een Sitter Session, oftewel een Zitter Sessie, is een fotoshoot voor baby's die al bijna tot zelfstandig kunnen zitten. Meestal gebeurt dit rond de 7 maanden, maar het kan ook eerder of later zijn, afhankelijk van de ontwikkeling van het kindje. Sommige baby's kunnen al met 6 maanden zelfstandig zitten, terwijl anderen er iets langer over doen, misschien met 8 maanden.

Het moment waarop je baby zelfstandig kan zitten, markeert het begin van een spannende nieuwe fotografische fase! In onze studio hebben beschik ik over een collectie aan outfits voor deze leuke leeftijd, dus wanneer je een Sitter babyshoot voor je zoon of dochter boekt, mag je gebruik maken van deze outfits. Natuurlijk kun je ook eigen kleding meenemen als je dat wilt. We gebruiken rustige, neutrale achtergronden om de focus volledig op de baby te leggen. 

Wat kun je verwachten

  • Een Sittershoot plannen wordt gedaan tussen de 6 en 9 maanden 

  • De shoot vind plaats in mijn studio in Neerbeek

  • Je mag gebruik maken van mijn collectie aan outfits speciaal voor deze leeftijd.

  • Broertjes/zusjes zijn ook welkom

  • Je ontvangt een informatie brochure bij boeken

  • Deze staat vol tips voor de shoot

  • De shoot duurt ongeveer 30 tot 45 minuten

  • Keuze galerij van 30 foto's

  • Persoonlijke bestelsessie 2 weken na de shoot

  • Altijd ruimte voor eigen inspiratie en ideeën 

19.jpg
Baby fotoshoot Limburg, fotostudio Beek Limburg, newbornfotograaf limburg
8.jpg

Prijs €175,-

-Fotoshoot van gemiddeld 30 tot 45 min
-Een uitgebreide informatie brochure 
-Incl 5 digitale HR bestanden
-Gebruik maken van de aanwezige outfits
-Bestelsessie in de studio 2 weken na de shoot
-Bijbestellen van extra foto's mogelijk 

Interesse in een Sitter shoot

 

Geïnteresseerd in een sitter fotoshoot? Vul hieronder het formulier in. Ik neem telefonisch contact met jullie op. 

bottom of page